Hallituspartnerit Kymenlaakso ry:n vuosikokous 7.2.2018

12.2.2018

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 7.2. OP Kymenlaakson tiloissa. Vahvistettiin vuoden 2017 tilinpäätös ja toimintakertomus. Myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan. Hyväksyttiin tuloa ja menoarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2018. Valittiin hallituksen puheenjohtaja ja neljä hallituksen jäsentä.

Vuosikokouksessa oli läsnä 14 henkilöjäsentä ja yksi tukijäsenten edustaja. Vuoden 2017 tulos oli selvästi ylijäämäinen. Henkilöjäsenen jäsenmaksu on 200 euroa vuodessa ja tukijäsenen 1.000 euroa vuodessa. Liittymismaksu ei uusilta jäseniltä peritä.

Toimintasuunnitelma painottaa yhdistyksen toiminnan kehittämistä ja lisäarvoa jäsenille ja tukijäsenille. Uutena asiana aloitetaan Hallitusaamukahvit. Ensimmäinen tilaisuus  järjestetään Etelä-Kymenlaakson pk-yrityksille 14.3. klo 9.00 alkaen Eagle-talon auditoriossa yhteistyössä Cursorin ja Kymenlaakson kauppakamarin kanssa. Myös digitaalisten työvälineiden käyttöä yhdistyksen toiminnassa kehitetään.

Alkaneen vuoden aikana on tarkoitus järjestää neljä jäsentilaisuutta. Ensimmäinen jäsentilaisuus oli 7.2. vuosikokouksen edellä. Syksyllä on suunniteltu Hallitusaamukahvien järjestämistä myös Kouvolassa alueen pk-yrityksille.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin edelleen DI, HHJ Markku Saastamoinen Kotkasta. Hallitukseen valittiin edelleen myös kouvolalainen asianajaja Vesa Hiltunen, joka hallituksen järjestäytymiskokouksessa valittiin varapuheenjohtajaksi. Myös DI, HHJ Samppa Ahtiainen Kotkasta ja KTM, HHJ Matti Kulla Kouvolasta valittiin edelleen hallitukseen. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin toimitusjohtaja, HHJ Jari Simola Kouvolasta.

Asiamiehenä jatkaa vuoden 2018 Matti Kulla, joka hoitaa myös sihteerin ja taloudenhoitajan tehtävät.