Osaava hallitus - menestyvä yritys

PK-yrityksessä omistaja, yrittäjä, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja on usein sama henkilö. Hallitustyöskentely rajoittuu tällöin helposti välttämättömien hallituspöytäkirjojen laatimiseen. Osaava hallitus, jossa on myös riippumattomia ja asiantuntevia jäseniä, on pk-yritykselle edullinen lisäresurssi ja parantaa usein yrityksen menestymismahdollisuuksia.

Hallituspartnerit Kymenlaakson jäseninä on päteviä ja kokeneita yritysjohtajia, yrittäjiä ja yritystoiminnan asiantuntijoita. He ovat astuneet esille ja ovat valmiita hallitusvastuuseen, kun sekä riippumatonta hallituksen jäsentä hakeva pk-yritys että jäsenemme pääsevät asiasta sopimukseen. Myös hallitustyöhön osallistuvan asiantuntijan rooliin ovat jäsenemme käytettävissä.

Ehdotamme, että otat yhteyttä tuntemaasi jäseneemme ja kerrot  yrityksen hallituksen jäsenelle asettamistasi kriteereistä. Sen perusteella jäsenkunnastamme etsitään muutama soveliaaksi katsottu ehdokas jatkokeskusteluja varten. Välitämme yritykselle valittujen jäsentemme yhteystiedot, kun ensin olemme varmistaneet ehdokkaan kiinnostuksen.

Siinä tapauksessa, että et tunne hyvin ketään jäsenistämme, pyydämme ottamaan yhteyttä yhdistyksen asiamieheen (Jari Simola 041 432 2170; jari.simola[at]jakendos.fi) tai puheenjohtajaamme (DI Markku Saastamoinen 040 186 3015; markku.saastamoinen{at]kotka.fi).

Toimintamme on luonnollisesti täysin luottamuksellista.