Kumppanit

Hallituspartnerit Kymenlaakso ry:n kumppaneiksi on valittu yhteisöjä, joiden intressit Kymenlaakson elinvoiman lisäämiseksi ja pk-yritysten kehittämisen ja kasvun tukemiseksi ovat samansuuntaiset. Kumppanit ovat yhdistyksen tukijäseniä.

 

 

KPMG on maailmanlaajuinen asiantuntijayritysten verkosto, joka tarjoaa tilintarkastus-, vero- ja neuvontapalveluita. KPMG toimii 162 000 henkilön voimin 155 maassa ympäri maailmaa. Suomessa KPMG:n palveluksessa on yli 850 henkilöä 22 paikkakunnalla. Kymenlaaksossa toimipisteemme ovat Kouvolassa ja Kotkassa.

Hallituspartnerit Kymenlaakso ry ja KPMG Oy Ab ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on parantaa Kymenlaakson pk-yritysten menestys- ja kasvuedellytyksiä sekä kehittää hallitustyöskentelyä.

KPMG:n ja Hallituspartnereiden yhteistyö tulee  näkymään Hallituspartnerit Kymenlaakso ry:n toiminnassa ja järjestämissämme tilaisuuksissa jäsenistölle ja pk-sektorin yrityksille.    www.kpmg.fi

Kouvola Innovation Oy on Kouvolan kaupungin omistama kehittämisyhtiö. Toimintamme tarkoitus on seudun elinvoimaisuuden kasvattaminen.
Parannamme yritystoiminnan edellytyksiä tukemalla yritysten syntymistä, sijoittumista, kehittämistä ja säilymistä seudulla.

Palvelujemme ydin on monipuolinen yritysneuvonta, kehittämisen painopistealueita ovat logistiikka, biotalous, matkailu ja digitalisaatio.

Yhteistyöllä saavutamme tuloksia ja aitoa hyötyä seudun yrityksille. www.kinno.fi

Cursor Oy on Kotkan-Haminan seudulla toimiva kehittämisyhtiö, jonka omistavat seudun kunnat Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa. Seudulla on asukkaita n. 88 000 ja yrityksiä n. 5 000.

Cursor on perustettu vuonna 1988, liikevaihto vuonna 2014 oli 12,8 M€ ja henkilöstömäärä 66.

Cursor vastaa Kotkan-Haminan seudun kuntien (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yritysneuvonnasta, aloittavien, seudulla toimivien ja seudulle sijoittuvien yritysten palveluista, seudun kehittämishankkeista ja elinkeinopainotteisesta markkinoinnista. Cursorilla on kolme liiketoiminta-aluetta: Myynti, Palvelu ja Matkailu.

Kehittämistoiminnan painopistealat ovat: Matkailu, Uusiutuva teollisuus ja energia, Logistiikka sekä Peli- ja ICT-liiketoiminta. Läpileikkaavat toiminnot ovat Yrityskehitys, Kaakon yhteistyö ja Venäjä.

Cursorin roolina hallituspartnereiden verkostossa on toimia kumppanina, viestiä verkoston toiminnasta ja kannustaa yrityksiä käyttämään verkoston palveluja. www.cursor.fi

OP Kymenlaakso on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtavia pankkeja. Olemme lähellä asiakasta: pankillamme on kahdeksan toimipistettä neljän kunnan alueella sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut. OP Kymenlaakso on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki.

Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Saat pankistamme kaikki pankki- ja vakuutuspalvelut:

• päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin

• luotot ja lainat eri tarpeisiin

• säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut

• vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi

• Kymenlaakson OPKK:n tarjoamat kiinteistönvälityspalvelut

• lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa

• yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP-Privatessa

• kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

www.op.fi/kymenlaakso

 

 

Kouvolan liikemiesyhdistys ry

 

http://www.kouvolanliikemiesyhdistys.fi/